perjantai 11. heinäkuuta 2014

Keltaisuus kuriin!




Kaikki varmasti tietää ei toivotut lämpimät/keltaiset vivahteet vaaleassa hiuksessa :S Se on inhottavaa varsinkin, jos toiveena on viileänvaalea tukka. Hiuksilla on taipumus vaalennuksen jälkeen olla kellertävät enemmän tai vähemmän. Kampaajat yleensä taittavat keltaisuutta pesupaikalla pois, mutta jatkossa sitä kylmempää/viileämpää sävyä on itse ylläpidettävä.

Aivan loistava taitto/sävytys mitä me teemme, on Illuminan kiiltokäsittely :) Sen voi tehdä esim. leikkauksen tai värjäyksen yhteydessä. Sillä saa sävytettyä vaalean hiukset esimerkiksi harmaaseen päin viileän vaaleaksi, tai jos haluaa lämpimämän vaalean niin mahdollisesti esimerkiksi hunajanvaalea tai hiekkainen/beigemäinen sävy. Kiiltokäsittelyllä voi sävyttää myös tummempaa haalistunutta väriä, saadaan kiiltoa ja sävyä samanaikaisesti :)

Tässä seuraavassa kuvassa tehtiin Anille aikoinaan kiiltokäsittely. Tavoitteena oli harmaaseen päin oleva kylmä vaalea:

Ennen-Jälkeen

Tässä seuraavassa työssä raidoitettiin ensin koko hius ja pesupaikalla tehtiin kiiltokäsittely, tavoitteena oli hiekkaisen beige lopputulos.





Kotioloissa on hyvä ylläpitää viileyttä vaaleassa tukassa hopeashampoolla, sävyttävillä hoitoaineilla tms. Me ollaan todettu Fudgen hopeashampoo ehdottomasti parhaimmaksi keltaisuuden taittajaksi. 

Tässä seuraavassa ollaan käytetty Fudgen hopeashampoota ja Fudgen hoitavaa vaahtoa vaalealle tukalle, joka sisältää violettiä pigmenttä joka myös taittaa keltaisuutta. Vaahto on huomattavasti miedompi taittamaan, mutta ennenkaikkea hyvä hoitamaan vaalennettua tukkaa.


Aivan huippu tuotteet! :)



Colorgllosseissa sävyttävissä tehohoitoaineissa on yksi ihana sävy Helmenvaalea. Jota on hyvä käyttää tehohoitona, se kosteuttaa hoitaa ja antaa sävyä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti